Menu
Obec Spišské Bystré
ObecSpišské Bystré

Informácia o spracúvaní osobných údajov - verejné podujatie - otvorenie náučného chodníka - 8.12.2018

oou

INFORMÁCIA

O SPRACÚVANÍ OSOBNÝCH ÚDAJOV

na podujatí: OTVORENIE NÁUČNÉHO CHODNÍKA STOPY HISTÓRIE, konajúceho sa dňa 08.12.2018

  •  

Názov: Obec Spišské Bystré

Sídlo: Michalská 394

IČO: 00326542

Tel. č.:052/7792197

 

 

Zúčastnením sa na podujatí môže dôjsť k spracúvaniu Vašich osobných údajov nami (organizátorom), a to k zachyteniu Vašej podobizne, vyhotovovaniu fotografií a k ich zverejneniu v médiách (vrátane novín), na našom webovom sídle a sociálnych sieťach. Toto spracúvanie osobných údajov je založené na našom oprávnenom záujme, ktorý spočíva v informovaní verejnosti o uskutočnení tohto podujatia, ktoré sme zorganizovali pre Vás pri príležitosti  otvorenia náučného chodníka Stopy histórie Vaše osobné údaje na základne nášho oprávneného záujmu uchováme, kým neodpadne dôvod ich spracúvania.

Nižšie uvedené práva dotknutej osoby sú bližšie upravené v článkoch 12 až 22 Nariadenia Rady (EÚ) 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov, ktorým sa zrušuje smernica 95/46/ES. Ako dotknutá osoba máte právo:

  1. na prístup k svojim osobným údajom,
  2. na opravu nesprávnych osobných údajov,
  3. na obmedzenie (blokovanie) spracúvania osobných údajov,
  4. namietať spracúvanie svojich osobných údajov,
  5. na výmaz osobných údajov,
  6. na prenosnosť údajov, pokiaľ bude takýto prenos technický možný,
  7. podať sťažnosť dozornému orgánu, ktorým je Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky, so sídlom Hraničná 12, 820 07 Bratislava, pri podozrení, že sa Vaše osobné údaje spracúvajú v rozpore s platnou legislatívou.

Máte právo namietať kedykoľvek spracúvanie osobných údajov, ktoré je vykonávané na základe nášho oprávneného záujmu. Nesmieme ďalej spracúvať tieto Vaše osobné údaje, pokiaľ sa nepreukážu nevyhnutné oprávnené dôvody na takéto spracúvanie, ktoré prevažujú nad Vašimi záujmami, právami a slobodami, alebo dôvody na preukazovanie, uplatňovanie alebo obhajovanie právnych nárokov.

Uplatniť si u nás Vaše práva môžete zaslaním emailovej správy, písomnej žiadosti, osobne na našej adrese sídla alebo na mieste konania tohto podujatia.

Vaše osobné údaje môžu byť v nevyhnutnom rozsahu poskytované aj nasledovným subjektom, resp. kategórií subjektov, ak je to nevyhnutné na splnenie účelu, za ktorým boli získané: fotograf, kameraman, poskytovateľ marketingových služieb, poskytovatelia IT služieb. Vaše osobné údaje však neprenášame žiadnemu subjekt z tretích krajín mimo EÚ.

V prípade potreby bližších informácii nás kontaktujte emailom alebo telefonicky na: osobneudaje@spisskebystre.sk .

Úrad

Kalendár

Po Ut St Št Pia So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13
1
14
1
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27
1
28
29 30 31 1 2 3 4

Dnes má meniny

Meniny má Ľubomír, Hypolit, Kasián, Kasius, Belinda

Aktuálna teplota

13.8.2022 12:22

Aktuálna teplota:

19.4 °C

Vlhkosť:

75.4 %

Rosný bod:

14.9 °C

Kalendár zberu odpadu

Kalendár triedeného zberu komunálneho odpadu - 2022 

Zber elektroodpadu v obci bude

v dňoch:

               

Zber nebez. odpadu mob. zberňou v obci bude v termínoch:

01.03.  - 08.03.2022

12.07. - 19.07.2022

Alchýmia triedenia komunálneho odpadu

Odkazy

2

Projekty

euop

fond na podporu umenia

psktabuľa

obnova dediny

Preklad (translations)

Návštevnosť

Návštevnosť:

ON LINE: 3
DNES: 237
TÝŽDEŇ: 3097
CELKOM: 1166919

Villa Cubach

Villa Cubach

Náš mapový portál

Mapový portál

Virtuálny cintorín

Virtuálny cintorín

Mobilná aplikácia

Sledujte informácie z nášho webu v mobilnej aplikácii - V OBRAZE.

Navždy nás opustili

Navždy nás opustili

NATUR-PACK

NATUR-PACK

Náučné chodníky

Náučné chodníky v obci

SMS spravodaj

Sms spravodaj