Aktuálna teplota

8.8.2020 08:18

Aktuálna teplota:

24.3 °C

Vlhkosť:

55.3 %

Rosný bod:

14.8 °C

Predpoveď počasia

<<
>>
dnes, sobota 8. 8. 2020
slabý dážď 25 °C 14 °C
slabý dážď, slabý východný vietor
vietorV, 1.91m/s
tlak1020hPa
vlhkosť55%
zrážky1.86mm

Náš mapový portál

maps

Virtuálny cintorín

cintorin

Kalendár zberu odpadu

Kalendár triedeného zberu komunálneho odpadu - 2020

Zber elektroodpadu v obci bude

          v dňoch: 14.03.2020

          25.07.2020

 

Pokyny na triedenie odpadu - 2020

Zber nebez. odpadu mob. zberňou v obci bude v termínoch:

od 02.03.2020 do 09.03.2020

od 17.08.2020 do 24.08.2020

 

Alchýmia triedenia komunálneho odpadu

 

Exporty do RSS

RSS 0.91 RSS 1.0 RSS 2.0 Atom 1.0

Odkazy

sms spravodaj

2

3

OBECNÉ NOVINY

Napíšte nám!

spravodaj.sp.b@gmail.com

Navigácia

Odoslať stránku e-mailom

Výber jazyka

  • sk
  • en
  • hu

Obsah

oou

INFORMÁCIA

O SPRACÚVANÍ OSOBNÝCH ÚDAJOV

na podujatí: Deň zdravia, konajúceho sa dňa 08.09.2018

  •  

Názov: Obec Spišské Bystré

Sídlo: Michalská 394, 059 18Spišské Bystré

IČO: 00326542

Tel. č.:052/7792197

 

Zúčastnením sa na podujatí môže dôjsť k spracúvaniu Vašich osobných údajov nami (organizátorom), a to k zachyteniu Vašej podobizne, vyhotovovaniu fotografií a k ich zverejneniu v médiách (vrátane obecných novín), na našom webovom sídle a sociálnych sieťach. Toto spracúvanie osobných údajov je založené na našom oprávnenom záujme, ktorý spočíva v informovaní verejnosti o uskutočnení tohto podujatia, ktoré sme zorganizovali  pre Vás ako Deň zdravia, Vaše osobné údaje na základne nášho oprávneného záujmu uchováme, kým neodpadne dôvod ich spracúvania.

Nižšie uvedené práva dotknutej osoby sú bližšie upravené v článkoch 12 až 22 Nariadenia Rady (EÚ) 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov, ktorým sa zrušuje smernica 95/46/ES. Ako dotknutá osoba máte právo:

  1. na prístup k svojim osobným údajom,
  2. na opravu nesprávnych osobných údajov,
  3. na obmedzenie (blokovanie) spracúvania osobných údajov,
  4. namietať spracúvanie svojich osobných údajov,
  5. na výmaz osobných údajov,
  6. na prenosnosť údajov, pokiaľ bude takýto prenos technický možný,
  7. podať sťažnosť dozornému orgánu, ktorým je Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky, so sídlom Hraničná 12, 820 07 Bratislava, pri podozrení, že sa Vaše osobné údaje spracúvajú v rozpore s platnou legislatívou.

Máte právo namietať kedykoľvek spracúvanie osobných údajov, ktoré je vykonávané na základe nášho oprávneného záujmu. Nesmieme ďalej spracúvať tieto Vaše osobné údaje, pokiaľ sa nepreukážu nevyhnutné oprávnené dôvody na takéto spracúvanie, ktoré prevažujú nad Vašimi záujmami, právami a slobodami, alebo dôvody na preukazovanie, uplatňovanie alebo obhajovanie právnych nárokov.

Uplatniť si u nás Vaše práva môžete zaslaním emailovej správy, písomnej žiadosti, osobne na našej adrese sídla alebo na mieste konania tohto podujatia.

Vaše osobné údaje môžu byť v nevyhnutnom rozsahu poskytované aj nasledovným subjektom, resp. kategórií subjektov, ak je to nevyhnutné na splnenie účelu, za ktorým boli získané: fotograf, poskytovateľ marketingových služieb. Vaše osobné údaje však neprenášame žiadnemu subjektu z tretích krajín mimo EÚ.

V prípade potreby bližších informácii ohľadne ochrany osobných údajov kontaktujte organizátora alebo zodpovednú osobu emailom na: osobneudaje@spisskebystre.sk .